DICCIONARI DE CUINA CATALANA

Autor: RIERA, IGNASI

Sección: NARRATIVA - Novela General

DICCIONARI DE CUINA CATALANA

DICCIONARI DE CUINA CATALANA

11,35€ IVA INCLUIDO

Editorial:
62
Publicación:
06/09/2002
Colección:
BUTXACA
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Leer más

Más libros de RIERA, IGNASI

Más información del libro

DICCIONARI DE CUINA CATALANA

Editorial:
62
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
978-84-297-5121-5
EAN:
9788429751215
Nº páginas:
0
Colección:
BUTXACA
Lengua:
CATALAN
Alto:
180 mm
Ancho:
115 mm
Sección:
NARRATIVA
Sub-Sección:
Novela General
IGNASI RIERA (Barcelona, 1940), escriptor, articulista, comentarista radiofònic i polític, ha conreat tots els gèneres literaris. Ha estat guardonat amb els premis Octubre, Ramon Llull i Pere Quart d'Humor i Sàtira. És autor de llibres de narrativa breu, de novel·les, de pamflets, dels llibres de no ficció: El meu oncle Pere Quart (1992), Un patriota exemplar (1997), Els catalans de Franco (1998), Viatgers de Barcelona (2000), Jordi Pujol. Llums i ombres (2001); de la biografia, Lluís Llach: companys no és això (2002) i de Llibre d'hores del ben menjar (premi Vives i Molins d'assaig sobre gastronomia 2003). A Edicions 62 ha publicat: Pàries, sindicalistes, demagogs (1986), Diccionari de la Cuina Catalana (2002) i Un català a Madrid (2004) i La revolta dels avis (2005).

Otros libros en NARRATIVA

También te pueden interesar